Здравейте колеги:имам сериозен проблем с моето 164,за 3000 км и долях 2 литра масло а което е най-чудно колата не пуши,няма и течове по мотора.Карам я с 10w40даите съвет какво да правя ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с 164
Collapse
X
-
преди време имах 164 2.0 тс същата работа с 15в40 разход 6 литра за 8 хил. км. и яко цапаше свещи.карай и не бой се.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo 164 Покажи съобщениемоята сьс селения 20к гореше 4-5л на 10000км .сега е сьс мотул 4100 , карам я почти 5000км долял сам 500гр.Еми те Селениата затова казват че се сменяла на 15 000 Км . След като се долива постоянно тя си се подменя сама . Да не говорим че в БГ Селениа маслата са мейд ин Турция
и половината са чудят защо 300 Км след като сменят консумативи след покупакта на Алфа и отиват на основен ремонт . Затова карам с ESSO Мobil 10W40 и не доливам нито грам за 10 000 Км .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Аз също карам със Селения и за 10000 доливам към 0,5-0.8л само за да не ми седи маслото на минимума.Не виждам причина да се плюе толкова Селенията.Кара ли се в обороти един двигател няма как да не го гори,каквото и да е маслото.Служебната кола също се кара със Селения вече 110000км и няма проблеми с двигателя.Почва да пипа маслото едва след 7-8000км след смяната,а тя се кара постоянно в обороти.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеАз също карам със Селения.... .Не виждам причина да се плюе толкова Селенията.Кара ли се в обороти един двигател няма как да не го гори,каквото и да е маслото..Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfaracer Покажи съобщениеНе съм съгласен с тебе, първо твоя двигател няма нищо общо с 2.0 T.S.И преди имах един мотор Ямаха FZ250 карах я до 15-16хил. оборота и не ми гореше масло.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
За да сменя колата трябва да сменям марката а не ми се иска , 16V моторите на Алфа знаем що за стока са а дизел не искам .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment